chaffern تصویر کاربران خبر زیر ذره بین

chaffern: تصویر کاربران خبر زیر ذره بین

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی 2 سناریوی پیشنهادی جهت قیمت نان مطرح است

    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی کشور عزیزمان ایران گفت: با توجه به محدودیت زیاد کردن قیمت کالاها به وسیله دولت، جهت کمک به نانوایی ها 2 سناریو جهت قیمت نان مطرح شد

    2 سناریوی پیشنهادی جهت قیمت نان مطرح است

    2 سناریوی پیشنهادی جهت قیمت نان مطرح است

    عبارات مهم : واردات

    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی کشور عزیزمان ایران گفت: با توجه به محدودیت زیاد کردن قیمت کالاها به وسیله دولت، جهت کمک به نانوایی ها 2 سناریو جهت قیمت نان مطرح شده است که در دست بررسی هست.

    به گزارش ایرنا، «یزدان سیف» روز شنبه در نشست خبری افزود: جهت تصمیم گیری قیمت نان با حضور اعضای کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان به ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت، سناریوهای مختلفی استخراج و هزینه های تمام شده است و درآمدهای نانوایی ها در دست بررسی است.

    وی 2 برنامه در دست بررسی را «کاهش هزینه های نانوایی ها با توجه به خدمات دولتی همچون مالیات و بیمه و همچنین زیاد کردن درآمد نانوایی ها ناشی از زیاد کردن قیمت نان» بیان کرد و گفت: امیدواریم این عنوان در سریع ترین وقت ممکن تصویب و اعلام شود.

    2 سناریوی پیشنهادی جهت قیمت نان مطرح است

    وی تاکید کرد، گندم و آرد استحصالی مورد نظر مصارف صنف و صنعت در کشور با پرداخت یارانه تامین هست؛ هرچند که گندم مصرفی جهت خوراک دام نیز محدودیت هایی دارد.

    به گفته سیف، جهت عرضه گندم به نانوایی های یارانه ای به قیمت 665 تومان و جهت تامین آرد و گندم نانوایی های آزادپز، قنادی ها، شیرینی پزی ها، صنایع و تولیدکنندگان ماکارونی به قیمت 900 تومان هیچ محدودیتی نداریم.

    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی کشور عزیزمان ایران گفت: با توجه به محدودیت زیاد کردن قیمت کالاها به وسیله دولت، جهت کمک به نانوایی ها 2 سناریو جهت قیمت نان مطرح شد

    ** رشد 71 درصدی دانه های روغنی در سال 97

    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی کشور عزیزمان ایران گفت: با طرح توسعه کشت دانه های روغنی و تامین آن در سال گذشته، دستاوردهای خوبی حاصل شد به طوری که تاکنون 290 هزار تن انواع دانه های روغنی کلزا، آفتابگردان و گلرنگ را خریداری کردیم که نسبت به مدت مشابه پارسال 71 درصد رشد داشته است.

    وی اضافه کرد: تاکنون نزدیک به هشت هزار میلیارد ریال پول کلزاکاران تامین و پرداخت شده است هست؛ کشاورزانی که تا چهارم تیرماه کلزای تولیدی خود را به شرکت های غله و مراکز خرید تحویل و در سامانه نیز ثبت شده است هست، 50 درصد پول خود را دریافت کرده اند.

    2 سناریوی پیشنهادی جهت قیمت نان مطرح است

    به گفته سیف، کشاورزانی که دانه های روغنی را تا 22 خردادماه امسال تحویل داده اند، پول خود را به طور کامل دریافت کرده اند.

    وی با بیان اینکه 87 درصد پول کلزاکاران پرداخت شده است است اظهارداشت: 50 درصد پول کلزاکاران تا آخر این هفته به حسابشان واریز می شود.

    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی کشور عزیزمان ایران گفت: با توجه به محدودیت زیاد کردن قیمت کالاها به وسیله دولت، جهت کمک به نانوایی ها 2 سناریو جهت قیمت نان مطرح شد

    ** کشت پاییزه چغندر احیا شد

    معاون وزیر جهاد کشاورزی راجع به خرید تضمینی چغندر قند نیز گفت: امسال حدود 817 هزار تن چغندر پاییزه به وسیله کشاورزان به کارخانجات فراوری تحویل و از این محل 84 هزار تن شکر استحصال شده است است.

    سیف با بیان این که در سالیان گذشته کشت پاییزه چغندر قند به فراموشی سپرده شده است بود، افزود: با توجه به سیاست های دولت تدبیر وامید جهت زیاد کردن بهره وری آب در بخش کشاورزی، پایین بودن دما و سطح تبخیر، بار دیگر کشت پاییزه احیا شد و امروز شاهد تغییرات خوبی در زنجیره کالاهای اساسی از جمله قند و شکر هستیم.

    2 سناریوی پیشنهادی جهت قیمت نان مطرح است

    وی یادآورشد: در سال گذشته 2 کارخانه فسا و دزفول که از گردانه تولید خارج شده است بودند، دوباره در تناوب تولید قرار گرفتند به طوری که 200 هزار تن چغندرقند به وسیله این کارخانجات جذب، فرآوری و استحصال شد.

    ** زیاد کردن ظرفیت سیلوهای کالاهای اساسی به 500 هزار تن

    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی کشور عزیزمان ایران ادامه داد: در حوزه کالاهای اساسی امسال ظرفیت سیلوهای کشور به 500 هزار تن زیاد کردن یافت که 300 هزار تن آن مربوط به بخش شخصی و 200 هزار تن مربوط به بخش دولتی است.

    به گفته وی، کلنگ زنی بعضی از سیلوهای دولتی مربوط به 14 تا 15 سال پیش بوده است.

    ** بورس کالا ابزاری جهت واردات موقت گندم

    معاون وزیر جهاد کشاورزی درخصوص بازار آتی در حوزه واردات موقت گندم نیز گفت: بازار آتی در حوزه گندم داخلی نداریم و این بازار فقط به طور موقت به گندم و آرد صادراتی تعلق دارد.

    وی اضافه کرد: شرکت بازرگانی دولتی با کمک بورس کالا ابزاری جهت صادرکنندگان آرد تبیین کرده به طوری که با ورود موقت گندم، آرد و سایر محصولات استحصال شده است از گندم وارداتی، دوباره صادر می شود.

    ** روغن وارداتی کشور عزیزمان ایران سالم و کیفی است

    سیف درخصوص واردات، کیفیت و ذخایر کارخانجات روغن کشی نیز گفت: در حوزه روغن خام به علت مشخص بودن مبادی ورودی به طور کامل این عنوان قابل رصد است به نحوی که شرایط سختگیرانه ای جهت واردات آن از سوی مسئولان کیفیت شرکت غذا و دارو و شرکت ملی استاندارد داریم که این روند نظارتی در بعضی کشورهای دنیا صورت نمی گیرد.

    وی با بیان اینکه روغن وارداتی ما سالم و کیفی هست، اظهارداشت: روغن وارداتی ما براساس مشخصات فنی باید دارای گواهی بهداشت کشور مبدا، تاییدیه بازرس بین المللی جهت تخصیص ارز به وسیله بانک مرکزی و تاییدیه ورود وترخیص کوتاه مدت 2 شرکت متولی غذا و دارو و استاندارد باشد.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی راجع به دانه سویای تراریخته گفت: اکنون آمریکا، آرژانتین و برزیل سه کشور بزرگ تولیدکننده دانه سویا در دنیا هستند؛ چین نیز 99 میلیون تن از کشورها تامین می کند.

    وی با بیان اینکه در دنیا سویا به علت کنجاله اش طرفدار دارد، افزود: ما نیز جهت سویا و دانه سویا 2 مصرف خوراک دام و روغن کشی داریم که این روغن با رعایت پرسشها زیستی و بهداشتی، آیین نامه های مصوب و رعایت قانون به صورت تراریخته وارد می شود ولی سایر روغن های آفتابگردان و پالم تراریخته نیست و با کنترل های مورد نیاز وارد کشور می شود.

    ** کارخانجات روغن کشی با 90 درصد ظرفیت کار می کنند

    سیف در ادامه افزود: امروز کارخانجات روغن کشی با ظرفیت 80 تا 90 درصدی کار می کنند درحالی که در سال 1392 تقریبا همه کارخانجات روغن کشی یا تعطیل شده است بودند یا با کمتر از 30 درصد ظرفیت کار می کردند.

    وی اظهارداشت: امروز با زیاد کردن تولید داخلی و واردات دانه های روغنی و زیاد کردن درآمد کشاورزان و اصلاح اوضاع کارخانجات روغن کشی، علاوه بر ایجاد اشتغال در این بخش، روغن های با کیفیت کانولا و کلزا در کشور تولید می شود که اصلاح اقتصاد این بخش را به همراه دارد.

    ** واردات برنج از کشورهای متفاوت با از بین بردن گواهی مبدا جی.ان.پی

    معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با کارها خوب در زمینه به زراعی و ارتقای بذرهای برنج، اکنون 2.2 میلیون تن از این محصول در داخل کشور تولید می شود؛ البته کسری هایی داریم که از طریق واردات تامین می شود.

    سیف اظهارداشت: وزارت بهداشت در اردیبهشت ماه امسال گواهی مبدا(جی ان پی) را برداشت که هنوز به طور کامل عملیاتی نشده هست؛ با این حال در صورت از بین بردن این گواهی امیدواریم در آینده شاهد ورود برنج از سایر مبادی نیز باشیم.

    به گفته وی، شرکت غذ ا و دارو و شرکت ملی استاندارد به طور جدی دغدغه های مردم درخصوص سلامت محصولات وارداتی را پیگیری می کند بنابراین مردم نگرانی در این خصوص نداشته باشند.

    ** وصول بخشی از مطالبات شرکت بازرگانی دولتی از افراد دانه درشت ها

    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی کشور عزیزمان ایران در پاسخ به این پرسش که آیا این شرکت مطالبات خود را از بدهکاران دانه درشت دریافت کرده است گفت: بدیهی است بدهی افراد بدهکار به این شرکت در مقایسه با حجم عملیاتی که انجام می دهیم رقم قابل توجهی نیست.

    وی اظهارداشت: ولی بخشی از مطالبات دریافت شده است و بخش دیگر از طریق پرونده این افراد در دستگاه قضایی پیگیری می شود.

    واژه های کلیدی: واردات | وارداتی | کشاورزی | کشاورزی | بازرگانی | اخبار اقتصادی و بازرگانی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار